Vanliga frågor om Flexlimit

Accepterar Flexlimit betalningsanmärkningar?
Hur mycket kan man låna hos Flexlimit?
Kan man låna utan UC hos Flexlimit?
Erbjuder Flexlimit utbetalning på helger?
Hur hög ränta har Flexlimits lån?
När utbetalas lån från Flexlimit?
Är Flexlimit bra?

Vårt omdöme om Flexlimit

Flexlimits ansökningsprocess är smidig och du får svar på din ansökan direkt. Möjligheten att sedan få pengarna utbetalda inom 15 minuter, förutsatt att du har Nordea eller Handelsbanken, är troligtvis mycket uppskattat hos låntagarna.

Till övriga banker kan utbetalningstiden ta något längre tid, vilket då beror på bankernas clearingsystem. Då Flexlimit erbjuder samma ränta till alla kunder ligger den något högre än hos konkurrenterna. Men i det stora hela är det inte några astronomiska kostnader det handlar om. Man har även valt att kompensera den något högre räntan med att inte ha några övriga avgifter som höjer kostnaden för lånet ytterligare.

Flexlimit är måna om sina kunder och erbjuder en kundtjänst som håller öppet veckans alla dagar. Det ökar kundernas möjligheter till få hjälp direkt när den är nödvändig. Det finns även flera kontaktvägar vilket möjliggör för att välja den kontaktväg som passar en bäst.

Fördelar

 • Snabb återkoppling
 • Få tillgång till pengarna inom 15 minuter

Nackdelar

 • Godkänner inte betalningsanmärkningar
 • Relativt hög ränta
5.0

En låneansökan hos Flexlimit görs enkelt på nätet. Du fyller i lånebeloppet och kan samtidigt se kostnaderna för lånet, inklusive den första delbetalningen. Därefter går du vidare och fyller i övriga personuppgifter innan du kan skicka iväg din ansökan. Du får besked på din ansökan direkt. Lånebeskedet innehåller information om lånet, kostnader och löptid. Därefter får du godkänna eller tacka nej till erbjudandet.

Ansökan
 • Signering bankid
 • Kreditupplysning creditsafe
 • Svarstid Direkt
5.0

Flexlimit erbjuder en bra nominell ränta. Tack vare detta så placerar de sig även i toppen av de tillgängliga kreditkontona. I övrigt tillkommer inga dolda avgifter, vilket många andra kreditkonton har. Det innebär att priset du ser i din ansökan är det priset som gäller.

Kreditkonto
Max kredit Uppl.avg. Eff. ränta
Låna upp till 20 000 kr Uppl.avg.380 kr Ränta 58.74 - 98.80% 

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

4.0

Uttag hos Flexlimit kan bara göras under kontorets öppettider. Om du har konto hos Handelsbanken eller Nordea får du få tillgång till pengarna inom 15 minuter, från dess att du begärt uttag. Har du någon annan bank får du tillgång till pengarna inom vanligtvis 1-2 bankdagar.

Utbetalningstider
 • Vardagar 1–2 bankdagar
 • Lördagar 1–2 bankdagar
 • Söndagar 1–2 bankdagar
5.0

Den kundtjänst Flexlimit erbjuder är mycket omfattande. Man har långa öppettider på vardagar men erbjuder även support under helgerna. Det går att komma i kontakt med företaget via både telefon och mejl. På hemsidan har man även en chatt där man kan ställa sina frågor. Flexlimit är också aktiva på Facebook.

Öppettider
 • Vardagar 08.30-17.00
 • Lördagar 09:00-16:00
 • Söndagar Stängt

Fakta om Flexlimit

Kontakta Flexlimit

Flexlimit i sociala medier

Läs mer om Flexlimit

Alexandra Stenvall
Alexandra Stenvall Ekonomiskribent alexandra.stenvall@laneguiden.se