Vanliga frågor om Goodcash

Accepterar GoodCash betalningsanmärkningar?
Hur mycket kan man låna hos GoodCash?
Vilket företag använder GoodCash för kreditupplysning?
Hur hög ränta har GoodCashs lån?
När utbetalas lån från GoodCash?
Kan man samla lån hos GoodCash?
Är GoodCash bra?

Vårt omdöme om Goodcash

Goodcash erbjuder lån för dig som är i behov av en mindre summa pengar. Låneansökan skiljer sig inte nämnvärt från andra långivare. Det är lika enkelt och smidigt och ansökningsprocessen tar inte mer än ett par minuter. Man är dock något otydlig med hur lång tid handläggningen tar, men vanligtvis får man svar samma dag, vilket får anses vara okej.

Den stora fördelen med Goodcash lån är att återbetalningstiden är lång även för lägre belopp. Det gör lånen optimala för personer som inte vill ha allt för höga månadskostnader. När det gäller utbetalningstiden tar det upp till två dagar innan du har pengarna, vilket är längre än vissa andra långivare.

En fördel med lånen hos Goodcash är att de inte kommer med några övriga avgifter. Nackdelen är dock att det påverkat räntesatsen som är högre än hos många andra konkurrenter. Kostnaden för lånen är i det stora hela acceptabel, men inte mer än så.

Goodcash kundtjänst är inte heller den i paritet med de bästa konkurrenterna. Supporten har endast öppet på vardagar och öppettiderna är väldigt begränsade. Man har inte heller speciellt många kontaktvägar och informationen som finns på hemsidan är inte jättebra på att vägleda kunderna. Kundtjänsten är i det stora hela något bristfällig och det blir svårt för dig som kund att få hjälp på grund av detta.

Fördelar

 • Smidig ansökningsprocess
 • Lång löptid för låga belopp

Nackdelar

 • Hög ränta
 • Bristande kundtjänst
5.0

Att ansöka om lån hos Goodcash tar ett par minuter och du gör det på deras hemsida. Fyll bara i uppgifter om lånet och övriga personuppgifter som behövs för att genomföra ansökan. Du identifierar dig sedan med BankID.

Din låneansökan kommer sedan behandlas och en kreditupplysning kommer tas på dig. Därefter återkommer Goodcash med ett låneerbjudande. Vanligtvis får du svar på din ansökan omedelbart.

Ansökan
 • Signering bankid
 • Kreditupplysning uc
 • Svarstid Direkt
3.0

Goodcash har inte några uppläggningsavgifter eller aviseringsavgifter för sina lån. Däremot är räntan betydligt mycket högre än hos många andra konkurrenter. Detta beror troligtvis på att det inte finns några övriga avgifter som tillkommer till lånet.

Stora lån
Låna upp till Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
Låna upp till 50 000 kr 8 år löptid Utbetalning 2 bankdagar Uppl.avg.0 kr Ränta 29.00% 
4.0

Från dess att du godkänt ditt låneerbjudande kan det dröja upp till två bankdagar innan du har pengarna på ditt konto. Utbetalningstiden kan dock variera något beroende på vilken bank du har.

Utbetalningstider
 • Vardagar 2 bankdagar
 • Lördagar 2 bankdagar
 • Söndagar 2 bankdagar
2.0

Kundtjänsten håller endast öppet på vardagar och då under ett begränsat antal timmar. De kontaktvägar som finns är antingen via telefon eller e-post. Man har även samlat vanliga frågor kunden kan tänkas ha under fliken FAQ.

Öppettider
 • Vardagar 09.00-12.00
 • Lördagar Stängt
 • Söndagar Stängt

Fakta om Goodcash

Kontakta Goodcash

Läs mer om Goodcash

Alexandra Stenvall
Alexandra Stenvall Ekonomiskribent alexandra.stenvall@laneguiden.se