Låneguiden är en av Sveriges ledande guider för finansrelaterade frågor. Syftet med Låneguiden är att hjälpa dig med allt du behöver veta om lån och krediter. Här hittar du över 200 guider och artiklar om vad du bör tänka på när du behöver låna pengar. Du kan även jämföra merparten av långivarna på den svenska marknaden och se vilka som kan ge dig bäst lånevillkor.

Hur tjänar Låneguiden pengar?

Låneguiden tjänar pengar genom att vi får provision när vi förmedlar en kund till något av de företag vi jämför. Vi sätter dock alltid dig som användare i första hand. I våra jämförelser kan du själv välja hur du vill sortera och filtrera sökresultatet vilket gör att vi inte på något sätt kan bestämma vilket företag som är bäst för just dina behov.

Vi har även höga krav på de långivare vi jämför och tackar löpande nej till långivare som inte uppfyller våra högt ställda krav. Du betalar heller inget extra om du klickar dig vidare från Låneguiden jämfört med om om du går direkt till långivarens hemsida.

Vilka ligger bakom Låneguiden?

Låneguiden startades 2007 och ägs idag av Comparico AB som driver ett flertal jämförelsetjänster inom privatekonomi. På Comparico jobbar både journalister och ekonomer som alla brinner för att förbättra människors privatekonomi.

Kontakta oss här om det är något du funderar över eller tycker vi kan förbättra.

Vi som skriver för Låneguiden

Helena Darlöf

Helena Darlöf

Maila
Alexandra Stenvall

Alexandra Stenvall

Maila
Evelina Grenehed

Evelina Grenehed

Maila

Ägarinformation

Ägare
Comparico AB
Adress
S:t Olofsgatan 9b
Postnummer & ort
753 21 Uppsala
Organisationsnummer
556851-2321
Hemsida
www.comparico.se
E-postadress
info@comparico.se