Vanliga frågor om Northmill

Accepterar Northmill betalningsanmärkningar?
Hur mycket kan man låna hos Northmill?
Kan man låna utan UC hos Northmill?
Erbjuder Northmill utbetalning på helger?
Hur hög ränta har Northmills lån?
När utbetalas lån från Northmill?
Är Northmill bra?

Vårt omdöme om Northmill

Det är mycket enkelt att ansöka om ett lån hos Northmill och du som kund får besked om din ansökan direkt. I övrigt påminner ansökningsprocessen om den som finns hos de flesta konkurrenterna. Det framgår tydligt vilken information som efterfrågas och det tar inte mer än ett par minuter att skicka iväg sin ansökan.

Det allra bästa med Northmill är kostnaden för lånen. Alla kunder får en fast ränta som i sig är mycket låg. Utöver det tillkommer det inte några andra avgifter. Det som gör Northmill unika är den prisgaranti man erbjuder. Om du som kund hittar ett billigare lån matchar Northmill det och sänker kostnaden med ytterligare tio procent.

Gällande utbetalning har kunder till någon av de fyra storbankerna pengarna synliga på sitt konto inom en timme. Kunder med någon annan bank får pengarna på kontot samma dag som ansökan beviljades eller nästa bankdag. Det beror på när på dygnet ansökan beviljades.

Vid eventuella frågor är det lätt att komma i kontakt med Northmill. Kontaktvägarna är många, så att du som kund kan välja det som passar dig. Dessutom har de långa öppettider och kundtjänsten håller öppet varje dag. Ytterst få konkurrenter har lika omfattande kundtjänst som Northmill. Utöver det har långivaren även en frågor och svar-sida som innehåller en mängd relevanta frågor du som kund kan tänkas ha.

Fördelar

 • Relativt låg ränta
 • Prisgaranti

Nackdelar

 • Går inte att höja kreditgränsen
 • Går inte att skjuta upp betalningar
5.0

Du ansöker enkelt om ett lån hos Northmill på deras hemsida. Till skillnad från många konkurrenter finns även möjligheten att ansöka om ett lån via telefon. Det är lätt att skicka in ansökan och i samband med ansökan ser du hur mycket lånet kommer att kosta.

Direkt när du har skickat in din ansökan får du ett första preliminärt besked på skärmen. Inom kort återkommer Northmill med ditt slutgiltiga låneerbjudande.

Ansökan
 • Signering bankid
 • Kreditupplysning uc
 • Svarstid Direkt
5.0

Northmill erbjuder det billigaste lånet på hela marknaden. Det beror inte på att företaget har en förmånlig fast ränta och att det inte tillkommer några övriga avgifter, i stället har det att göra med den prisgaranti som Northmill erbjuder. Prisgarantin innebär inte bara att långivaren matchar priset, Northmill erbjuder dessutom ett pris som är 10 procent lägre.

Prisgarantin gäller dock bara för lån på upp till 30 000 kronor med en återbetalningstid på 30, 60 eller 90 dagar. Men även utan prisgarantin är lånen riktigt billiga.

Kreditkonto
Max kredit Uppl.avg. Eff. ränta
Låna upp till 50 000 kr Uppl.avg.0 kr Ränta 6.70 - 25.60% 

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

4.5

I samband med att du godkänner ditt låneerbjudande betalar Northmill ut lånet. Om du är kund hos någon av de fyra storbankerna, Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken, har du pengarna på kontot inom en timme. För övriga banker har du pengarna på kontot samma dag om du fick lånet beviljat före klockan 13.30. Blev lånet beviljat efter det har du pengarna på kontot nästkommande bankdag.

Utbetalningstider
 • Vardagar 1 bankdag
 • Lördagar Samma dag
 • Söndagar Samma dag

*Utbetalning samma dag om du ansöker innan 13:30

5.0

Northmills kundtjänst är extremt omfattande med många kontaktvägar. Det går att ringa, mejla och chatta med företaget. Dessutom har långivaren en omfattande frågor och svar-sida som svarar på de flesta frågorna kunderna kan tänkas ha.

Öppettiderna hos kundtjänsten är också väldigt bra. Den håller öppet varje dag och under väldigt många timmar. Det är få konkurrenter som har en lika bra kundtjänst som Northmill, och därför råder det inga tvivel om att långivaren förtjänar högsta betyg.

Öppettider
 • Vardagar 07.00-21.00
 • Lördagar 10.00-18.00
 • Söndagar 10.00-18.00

Fakta om Northmill

Kontakta Northmill

Northmill i sociala medier

Läs mer om Northmill

Alexandra Stenvall
Alexandra Stenvall Ekonomiskribent alexandra.stenvall@laneguiden.se