Vanliga frågor om Compricer

Kan jag omförhandla lån via Compricer?
Behöver jag komplettera min ansökan?
Går det att få ett lån trots betalningsanmärkning?
Hur många banker och långivare samarbetar Compricer med?

När du ansöker om ett lån hos Compricer fyller du i alla uppgifter i formuläret. Det görs en kreditupplysning hos UC och ansökan skickas till de banker och långivare där du uppfyller grundkraven. Därefter får du svar från de olika långivarna som Compricer samarbetar med.

När du får svar kan du jämföra vilken långivare som passar dig bäst och välja vilken långivare eller bank du vill gå vidare med. Den bank eller långivare som du väljer kontaktar dig med avtal som du måste skriva under. De informerar dig också om hur lånet betalas ut.

Hos Compricer kan du ansöka om privatlån, bolån och billån. Du kan ansöka om privatlån och billån upp till 600 000 kr. Compricer förmedlar även lån till långivare som accepterar betalningsanmärkningar.

Ansökan
  • Signering bankid
  • Kreditupplysning uc
  • Svarstid Inom 1 dygn

Räntespannet hos de banker och långivare som Compricer samarbetar med är ganska stort. De banker och långivare som Compricer samarbetar med arbetar med individuell räntesättning. Det betyder att räntan du får sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Bolånen har en lägre ränta än privatlånen och billånen.

Du kan inte veta vilken ränta du får i förväg eftersom räntan sätts individuellt. Du måste göra en ansökan för att veta vilken ränta du kan få.

Du kan behöva betala några andra avgifter också. En del banker och långivare tar ut en uppläggningsavgift, medan andra bjuder på den eller inte har någon uppläggningsavgift.

Förutom uppläggningsavgiften kan du behöva betala en aviavgift. Men det är inte alla långivare och banker som Compricer samarbetar med som tar ut en aviavgift. Du kan även slippa aviavgiften genom att anmäla dig till autogiro eller e-faktura.

Bolån
3 mån 1.29% 1 år 1.08% 2 år 1.13% 3 år 1.19% 5 år 1.23% 7 år - 10 år -

Utbetalning sker efter att du har fått ett låneavtal som du har skrivit under med BankID. Utbetalningstiden varierar mellan de olika bankerna och långivarna som Compricer samarbetar med. 

Hur du återbetalar lånet är olika mellan de olika aktörerna. Även återbetalningstiden varierar beroende på vilken långivare du har valt och vilken typ av lån du har. Det är inte helt ovanligt att ett privatlån har en återbetalningstid som löper mellan 2 och 12 år.

Det går att göra extra amorteringar och lösa delar av eller hela lånet i förtid hos en del långivare, men det varierar beroende på vilken bank eller långivare du har valt.

Utbetalningstider
  • Vardagar 1–5 bankdagar
  • Lördagar 1–5 bankdagar
  • Söndagar 1–5 bankdagar

Du kan bara kontakta Compricers kundtjänst på telefon. Kundtjänsten har öppet vardagar under dagtid. Det går alltså inte att skicka e-post, kontakta dem via chatt eller fylla i något frågeformulär. Så fort du har valt en långivare sker all kontakt direkt med den.

Öppettider
  • Vardagar 09:00-18:00
  • Lördagar Stängt
  • Söndagar Stängt

Fakta om Compricer

Kontakta Compricer

Compricer i sociala medier

Läs mer om Compricer

Filip Svensson
Filip Svensson Ekonomiskribent filip.svensson@laneguiden.se