zmartas ny cfo carl arnessonDen första oktober blir Carl Arnesson ny CFO på Zmarta. Foto: Pressbild/Zmarta

Ekonomi

Nu står det klart att det är Carl Arnesson som blir ny CFO på Zmarta den första oktober 2020. Arnesson, som tar över efter Erik Källmin, ser fram emot att ta del av Zmarta Groups högt uppsatta mål och bidra till företagets framtida utveckling.

Den första oktober 2020 tillträder Carl Aronsson tjänsten som CFO (Chief Financial Officer) på Zmarta. Han är civilekonom i grunden och har flera års erfarenhet av finansiell styrning och affärsutveckling i flera olika branscher. Till exempel inom media och e-handel. Nu lämnar han sin post som CFO hos Health and Sports Nutrition Group AB och blir alltså i stället en del av Zmarta Group Management Team.

Del av spännande utveckling

Carl Arnesson menar att Zmarta har en ambitiös tillväxtstrategi och högt uppsatta mål. Nu ser han fram emot att få medverka till att företaget fortsätter på sin framgångsrika utvecklingskurva.

Gustav Berghog, CEO på Zmarta, har sedan han själv började på företaget arbetat med att stärka Zmarta Groups position på marknaden och rekryterat ett flertal nyckelkompetenser. Nu ser han fram emot att få öppna dörrarna även för gruppens senaste tillskott.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Carl till Zmarta Group, som befinner sig i ett mycket intensivt och spännande skede. Carls gedigna finansiella kompetens och omfattande erfarenhet av framgångsrik finans- och affärsutveckling kommer vara ett oerhört värdefullt bidrag i vårt fortsatta arbete med att utveckla Zmarta Group, säger han i ett pressmeddelande.

Tar över efter Erik Källmin

Carl Arnesson tar över CFO-posten efter Erik Källmin, som har valt att lämna Zmarta för nya uppdrag. Enligt Gustav Berghog har Källmin varit en viktigt resurs för Zmarta Group och bidragit till många av företagets framgångar de senaste åren.