Kontorslandskap med skrivbord och stolar, inga människor.Zmarta samlar alla bolag som de har förvärvat under samma tak. Flytten till det gamla posthuset kommer ske under 2020. Foto: a40757/Shutterstock.com

Banknyheter

Zmarta Group skriver i ett pressmeddelande att de ska flytta till nya lokaler. Tanken är att alla varumärken som Zmarta har förvärvat ska sitta och arbeta tillsammans. Kontoret ska först renoveras, men flytten är inplanerad till mars 2020.

Under 2018 anställde Zmarta Group 100 nya medarbetare. Ökningen beror på att de köpte företagen Elskling och Insplanet. Nu ska Zmarta flytta till ett nytt kontor där anställda på de olika företagen kan arbeta tillsammans med att utveckla de olika tjänsterna.

De nya lokalerna ligger i ett gammalt posthus

Det är hyresvärden Probitas som har skrivit avtal med Zmarta, och kontoret ligger i ett gammalt posthus.

– Förutom byggnadens läge så fastnade vi för känslan av att verksamheten i ett posthus har sin grund i kommunikation precis som vår har. Vi ser fram emot att äntligen få sitta alla tillsammans och utveckla våra tjänster. Det här är ett viktigt steg för att fortsätta vår tillväxtresa, säger Gustav Berghog, vd på Zmarta Group.

Kontoret är nästan 1 600 kvadratmeter stort, och före inflytten ska de tre våningarna renoveras.

Med Zmarta kan du jämföra lån

Zmarta är en tjänst som hjälper dig att jämföra lån, så att du kan hitta lånet med lägst ränta. Med deras tjänst kan du få lån upp till 600 000 kronor och jämföra över 30 långivare.

Det finns många anledningar till att använda en låneförmedlare som Zmarta. Du slipper lägga tid på att själv ringa runt till olika banker och kolla vad du kan få för ränta. Dessutom tas bara en kreditupplysning på dig.

Zmarta kan även hjälpa dig med att samla dina lån.

Nu kan du jämföra mer än bara lån

Efter att Zmarta köpte Elskling och Insplanet har tjänsten utvecklats ytterligare. Nu kan du även jämföra elavtal och försäkringar.