Affärsman gör ekonomiska kalkyler.Monetti har lagt ner sin utlåningsverksamhet och tar inte längre emot nya ansökningar. De som har ett befintligt lån fortsätter amortera som vanligt. Foto: Natee K Jindakum/Shutterstock.com

Banknyheter

Monetti har avslutat sitt program och tar inte längre emot nya ansökningar. Settlement Finans AB har tagit över ansvaret att avveckla krediterna. Du som redan har aktiv kredit hos Monetti fortsätter att amortera ned krediten som vanligt. Det är inte längre möjligt att utöka kreditutrymmet hos Monetti.

Vad gör jag om jag har ett aktivt lån hos Monetti?

Om du har ett befintligt lån hos Monetti bör du ha fått ett mejl med information. Enligt Settlement Finans ska du fortsätta amortera på lånet via autogiro eller plusgiro som vanligt. Du kan inte ansöka om nytt lån hos Monetti. Behöver du ett nytt lån hänvisar Settlement Finans vidare till Cashbuddy.

Du kan läsa mer om vad som gäller på Settlement Finans informationssida. För frågor om betalning ska du kontakta Arvato Finance, och för frågor om kreditavtalet ska du kontakta Settlement Finans.

Jämför lån hos oss

Är du ute efter ett nytt lån kan du jämföra privatlån hos oss för att hitta lånet med bäst ränta och villkor för dig. I våra tabeller kan du även filtrera så att du endast jämför lån utan UC eller långivare som accepterar betalningsanmärkningar.