Anyfins grundare Mikael Hussain, Sven Perkmann och Filip Polhem. Foto: Pressbild/Anyfin

Räntor

Allt för många betalar för mycket för sina lån och krediter. Den nylanserade tjänsten Anyfin har med hjälp av AI-robotar lyckats sänka konsumenternas räntekostnader med över 70 procent. Ta hjälp av Anyfin och sänk dina räntekostnader du med.

I dagsläget är det många människor som betalar höga räntekostnader för sina lån och krediter. Så behöver det dock inte vara. Ny teknik som AI, Artificiell intelligens, utvecklas och används allt mer och många tror det kommer påverka framtidens banktjänster.

Några som tagit till vara på det är fintechbolaget Anyfin. Bolaget arbetar med att sänka räntorna på människors konsumentkrediter, exempelvis blancolån, avbetalningar och kreditkort. Till sin hjälp använder man AI-robotar som sköter hela processen. Det är på så sätt Anyfin kan sänka dina räntekostnader.

Tips! Det är kostnadsfritt att prova Anyfins tjänst. Följ instruktionerna på Anyfins hemsida och se om de lyckas sänka din ränta.

Bara under förra årets beta-lansering lyckades man sänka sina kunders effektiva ränta med hela 74 procent.

Anyfins AI-robot sänker räntan på dina konsumentkrediter

Den som vill använda sig av Anyfins tjänst gör det på ett enkelt sätt. Ladda bara upp en bild, skärmdump eller pdf på en faktura på Anyfins hemsida. På bilden måste din adress, ditt namn, lånebelopp, ränta samt inbetalningsuppgifter framgå.

När Anyfin mottagit din bild kommer bolagets AI-robotar läsa av den och leta upp ett bättre erbjudanden med lägre ränta än du har i dagsläget. När roboten hittat ett bättre erbjudanden får du som kund gå igenom det och godkänna det med bank-ID.

Din faktura kommer Anyfin betala omgående och din skuld flyttas över till fintechbolaget, fast med bättre ränta. För din skuld betalar du amortering och ränta samt eventuella administrationsavgifter. Allt detta framgår i det erbjudande du får från Anyfin.

Lägre omkostnader innebär lägre räntekostnader

Att Anyfin kan erbjuda lägre räntor än andra kreditgivare beror till stor del på att man använder sig av en egenutvecklad plattform som baseras på AI. Då hela processen är automatiserad kan man även hålla nere omkostnaderna. Lägre omkostnader leder i sin tur till lägre räntekostnader för dig och Anyfins andra kunder.

Själva tror man även att kreditgivarna tar ut en högre ränta än vad de behöver. Detta motiveras ofta med att kreditrisken är hög. Så kan det visserligen vara, men inte alltid och det är inte något en person med låg risk ska behöva betala för.

Med hjälp av AI får du som kund istället ett mer personligt erbjudande som baseras på riskerna för ditt lån och ingen annans.