Hand håller i mobiltelefon med Anyfins app. Under syns huvudet på en svart labrador.Anyfin har tagit fram en app med verktyg som gör att privatpersoner kan få bättre koll på sin ekonomi. Det nya konceptet sätter användaren i centrum där de får en överblick över återkommande inkomster och utgifter. Foto: Press/Anyfin.

Privatlån

Anyfin har under det senaste året lanserat flera nya tjänster i Sverige, Finland och Tyskland. Syftet med de nya tjänsterna är att hjälpa människor ta kontroll över sin ekonomi. I ompositioneringen av varumärket har man även tagit fram en ny identitet, meddelar Anyfin i ett pressmeddelande. 

Under det senaste året har Anyfin släppt flera nya tjänster i sin app för att hjälpa sina användare att få en bättre uppsikt och kontroll över sin ekonomi. Tjänsterna Månadsekonomi och Abonnemang gör att användarna får en bättre överblick över sina återkommande inkomster och utgifter. Nu lanserar Anyfin en ny identitet som ligger i linje med deras vision om att vara ett mer personligt och mänskligare alternativ. 

Verktyg som ska hjälpa användaren med ekonomin

Anyfins nya identitet ska förstärka bilden av deras företag med deras nya koncept. Genom empati och teknik har de tagit fram nyskapande, rättvisa och värdefulla verktyg som hjälper deras användare. Anyfin sätter användaren i centrum. Med sin ekonomiapp vill Anyfin fortsätta att utmana branschen genom att göra det ekonomiska livet lite enklare. 

Det här är ett steg i riktningen där långivaren tar ett större ansvar. Vi har tidigare skrivit om Finansinspektionens önskemål att införa nya verktyg för att stärka konsumentskyddet och att långivare måste ta ett större ansvar.

Vill vara ett bättre alternativ på lånemarknaden

Under de senaste åren har skulderna hos Kronofogden ökat lavinartat. Något som lett till att Finansinspektionen, Konsumentverket och Kronofogden bjöd in olika långivare, kreditupplysningsföretag och branschföreningar för att diskutera riskerna och behoven att stärka konsumentskyddet.  

Enligt Anyfins vd, Mikael Hussain, startade man Anyfin som ett bättre alternativ på lånemarknaden. Ett alternativ som gör ekonomin och hela livet lättare. Du ska kunna fokusera på det som du tycker är viktigt. Anyfin vågar utmana gränserna i en bransch som har många otydliga och ofta orimliga villkor och deras nya identitet speglar just det.