Vanliga frågor om Frogtail

Accepterar Frogtail betalningsanmärkningar?
Hur mycket kan man låna hos Frogtail?
Vilket företag använder Frogtail för kreditupplysning?
Hur hög ränta har Frogtails lån?
När utbetalas lån från Frogtail?
Kan man samla lån hos Frogtail?
Är Frogtail bra?

Vårt omdöme om Frogtail

Frogtails ansökningsprocess skiljer sig inte mycket från andra långivare. Allt går smidigt och enkelt och ansökan genomförs på några minuter. Därefter får man svar på sin ansökan omgående. Endast ett fåtal långivare kan komma med besked redan inom ett par minuter, medan andra kan ta upp till ett par dygn på sig. Frogtails låneansökan är med andra ord en av de allra snabbaste.

Även utbetalningstiden påminner mycket om andra långivare. Pengarna når långivarens konto samma dag som de betalas ut förutsatt att utbetalningen skedde innan en viss tid på dygnet.

Kostnaderna för ett lån ligger i toppskiktet av smålångivare. Med det sagt är lånen fördelaktiga. Konkurrensen på marknaden har fått allt fler långivare att erbjuda bra och prisvärda lån. Vad gäller räntan så sätts den individuellt och därmed blir den något svårare att recensera.

Kundtjänsten är väldigt omfattande och det finns många olika kontaktvägar att välja mellan. Öppettiderna är generösa under vardagar och inte helt förvånande något kortare under helgen.

Fördelar

 • Smidig ansökan och utbetalning
 • Omfattande kundtjänst

Nackdelar

 • Tillkommer uppläggningsavgift och fakturaavgift
5.0

Lån hos Frogtail ansöker du om på deras hemsida. Där väljer du lånebelopp och löptid innan du identifierar dig via Trustly. Därefter fyller du i övriga personuppgifter som Frogtail behöver innan du skickar in din ansökan. Frogtail genomför sedan en kreditupplysning på dig innan man återkommer med ett erbjudande. Man återkommer med ett låneerbjudande omgående.

När du får ditt erbjudande får du antingen godkänna det eller tacka nej om erbjudandet inte är vad du hoppats på.

Ansökan
 • Signering bankid
 • Kreditupplysning bisnode
 • Svarstid Direkt
5.0

Frogtail tillämpar personlig ränta som sätts först efter att en kreditupplysning har genomförts. Utöver det tillkommer en uppläggningsavgift på lånet, samt fakturaavgifter. Fakturaavgiften skiljer sig dock åt beroende på hur lång löptid lånet har. Generellt sett har dock frogtail förvånansvärt låga räntor, vilket gör långivaren till ett attraktivt alternativ.

Stora lån
Låna upp till Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
Låna upp till 40 000 kr 5 år löptid Utbetalning 1 bankdag Uppl.avg.350 kr Ränta 29.30% 
5.0

Om låneansökan godkänns en vardag innan kl 13:00 kommer överföringen till ditt konto ske direkt. Om ansökan godkänns efter kl 13:00 överförs pengarna först nästa bankdag.

Utbetalningstider
 • Vardagar 1 bankdag
 • Lördagar Nästa bankdag
 • Söndagar Nästa bankdag

*Utbetalning samma dag om du ansöker innan 13.00

4.5

Kundtjänsten hos Frogtail är mycket omfattande. Man håller öppet veckans alla sju dagar och kontaktvägarna är många. Telefon, e-post och sociala medier är kontaktvägar som de flesta i dagsläget använder sig av. Men Frogtail erbjuder även traditionell post, vilket inte är allt för vanligt längre.

Oavsett hur du tar kontakt med kundtjänsten är det viktigt att du lägger till din kontaktinformation för att kunna få hjälp.

Öppettider
 • Vardagar 08.00-20.00
 • Lördagar 12.00-17.00
 • Söndagar 12.00-17.00

Fakta om Frogtail

Kontakta Frogtail

Läs mer om Frogtail

Alexandra Stenvall
Alexandra Stenvall Ekonomiskribent alexandra.stenvall@laneguiden.se