Vanliga frågor om EverydayPlus

Accepterar EverydayPlus betalningsanmärkningar?
Hur mycket kan man låna hos EverydayPlus?
Kan man låna utan UC hos EverydayPlus?
Erbjuder EverydayPlus utbetalning på helger?
Hur hög ränta har EverydayPlus lån?
När utbetalas lån från EverydayPlus?
Är EverydayPlus bra?

Vårt omdöme om EverydayPlus

EverydayPlus är en modern långivare som fokuserar på smidighet och enkelhet för kunden. De gör även ett mycket bra jobb på just detta, då de erbjuder en smidig ansökningsprocess, lättillgänglig kundtjänst och transparenta villkor. En nackdel som långivaren har är deras relativt höga räntor.

Även om den effektiva räntan alltid sätts individuellt så är deras nominella ränta fast och denna är högre än många andra liknande långivares. På det stora hela väger dock helheten upp för detta, särskilt deras kundtjänst kan göra det värt att betala lite mer.

Fördelar

 • Mycket bra kundtjänst
 • Enkel ansökningsprocess

Nackdelar

 • Hög ränta
5.0

Att ansöka om ett kreditkonto hos EverydayPlus är väldigt enkelt. Tack vare att du kan legitimera dig med Mobilt BankID så slipper du även att skriva under ett fysiskt avtal, vilket förkortar ansökningstiden. Ansöker du under företagets öppettider så har du svaret på din ansökan inom en kvart, och är du godkänd kan du börja nyttja din kredit direkt.

Ansökan
 • Signering bankid
 • Kreditupplysning bisnode
 • Svarstid Inom 15 min
3.0

EverydayPlus har goda villkor för sina kreditkonton. Ett kreditkonto kostar ingenting när det inte används och vid ett uttag är räntan låg. Den nominella räntan är fast, vilket gör det mycket enkelt för dig som ansöker om ett kreditkonto att få en uppfattning om vad ett lån kommer att kosta dig.

Kreditkonto
Max kredit Uppl.avg. Eff. ränta
Låna upp till 25 000 kr Uppl.avg.395 kr Ränta 113.40% 

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

5.0

Hur lång tid det tar att få pengarna efter en godkänd ansökan varierar något beroende på vilken bank du använder. För de kunder som använder Nordea sker överföringarna vanligtvis inom ett fåtal minuter, men för andra banker tar det upp till en bankdag.

Utbetalningstider
 • Vardagar 1 bankdag
 • Lördagar Nästa bankdag
 • Söndagar Nästa bankdag

*Utbetalning samma dag om du ansöker innan 13.30

5.0

EverydayPlus har en mycket god kundtjänst. Dels kan du kontakta långivaren via mejl, men även via telefon och en chatt direkt på hemsidan. Öppettiderna för supporten är väl tilltagna och du har även möjlighet att få hjälp på helgerna.

Sammanfattningsvis är deras kundtjänst ett föredöme för många kreditgivare och du som är kund bör alltid ha den information du vill ha lättillgänglig.

Öppettider
 • Vardagar 09.00 - 21.00
 • Lördagar 10.00 - 15.00
 • Söndagar 10.00 - 15.00

Fakta om EverydayPlus

Kontakta EverydayPlus

Läs mer om EverydayPlus

Alexandra Stenvall
Alexandra Stenvall Ekonomiskribent alexandra.stenvall@laneguiden.se