Om Euroloan

Euroloan var en svensk långivare med finskt moderbolag. Koncernen hade verksamhet i hela området runt Östersjön och specialiserade sig på online-krediter. Euroloan erbjöd tidigare kreditkonton med en hög flexibilitet och tydliga villkor. Nu har de överlåtit sina aktiva krediter till Brixo AB.

Vad gör jag om jag har en pågående kredit hos Euroloan?

Om du har en pågående kredit hos Euroloan ska du ha blivit kontaktad av Brixo AB med information om hur du ska återbetala krediten. Du kommer fortsätta att betala av krediten till samma bankgiro. Betalningsmottagaren ändras dock till Brixo AB. Annars är villkoren desamma och du behöver inte själv göra något på grund av överlåtelsen.

Om du tidigare hade en kredit hos Euroloan som har sagts upp ska du kontakta Intrum Sverige AB på telefon 08-616 77 85 eller e-post teambankfinans@se.intrum.com. Ett annat alternativ är att du loggar in på Mina sidor på Intrums hemsida.

Euroloans ränta

Euroloans ränta på kreditkonto sattes helt individuellt utifrån din ekonomi och din återbetalningsförmåga.

Hur funkade Euroloan?

Du ansökte om ett kreditkonto hos Euroloan direkt på deras hemsida. Efter det gjorde Euroloan en kreditbedömning. Din ekonomi och återbetalningsförmåga avgjorde hur stor kredit du blev beviljad.

Vanliga frågor om Euroloan

Accepterade Euroloan betalningsanmärkningar?

Ja, Euroloan accepterade betalningsanmärkningar.

Hur mycket kunde man låna hos Euroloan?

Man kunde låna upp till 500 000 kronor hos Euroloan.

Kunde man låna utan UC hos Euroloan?

Nej, Euroloan tog alltid kreditupplysning hos UC när du ansökte om kreditkonto hos dem.

Erbjöd Euroloan utbetalning på helger?

Ja, Euroloan erbjöd utbetalning på helger.

När utbetalades lån från Euroloan?

Utbetalningen skedde direkt om du hade någon av bankerna som Euroloan samarbetade med. För övriga banker fick du pengarna samma bankdag om du ansökte före klockan 13 på en vardag, annars nästkommande bankdag.