Vanliga frågor om Anyfin

Accepterar Anyfin betalningsanmärkningar?
Hur mycket kan man låna hos Anyfin?
Vilket företag använder Anyfin för kreditupplysning?
Hur hög ränta har Anyfins lån?
När utbetalas lån från Anyfin?
Kan man samla lån hos Anyfin?
Är Anyfin bra?

Vårt omdöme om Anyfin

Anyfin är en lite annorlunda långivare. De lånar inte ut några pengar själv utan hjälper människor att sänka räntan på sina befintliga lån och delbetalningar. Hos Anyfin kan du samla alla dina krediter, privatlån och kreditkort som inte överstiger 200 000 kr.

Anyfin vänder sig till dig som har tidigare skulder och krediter med höga räntor. Anyfin kan omfinansiera dina krediter och på så sätt erbjuda dig en billigare ränta. Om Anyfin inte kan ge dig en bättre ränta på dina krediter meddelar de dig så fort de kan och det kostar ingenting.

Hur lång tid det tar att få svar på din ansökan framgår inte på deras hemsida. Men oavsett om du blir godkänd eller inte meddelar de alltid det via mejl, sms eller annan kanal som du har kontaktat dem på.

Fördelar

 • Samla flera krediter till lägre ränta
 • Flera krediter på en faktura
 • Ingen uppläggningsavgift

Nackdelar

 • Du kan inte låna pengar genom Anyfin
3.0

Ansökningsprocessen hos Anyfin är lite annorlunda i jämförelse med andra långivare. För att ansöka om att samla dina krediter hos Anyfin fotar du din faktura och lägger upp en bild i ansökan på deras hemsida. Du kan också ladda upp en pdf på din senaste faktura på deras hemsida. Din ansökan behandlas direkt.

När du har skickat in din bild eller pdf gör Anyfin en kreditupplysning på dig. Kreditupplysningen görs hos UC. Anyfin gör bara en kreditupplysning hos UC, oavsett hur många fakturor du skickar in. Kreditupplysningen är giltig i 30 dagar för nya kunder och 90 dagar för befintliga kunder.

När du blir godkänd får du ett erbjudande från Anyfin som du kan godkänna med BankID. Du är inte bunden till att tacka ja till erbjudandet som Anyfin skickar till dig.

Du har sju dagar på dig att bestämma dig för om du vill tacka ja till Anyfins erbjudande. Om du inte tackar ja inom de sju dagarna måste Anyfin göra en ny prövning.

Ansökan
 • Signering bankid
 • Kreditupplysning uc
 • Svarstid Direkt
3.0

Anyfins ränta är inte något som sticker ut i jämförelse med andra långivare. Det som däremot sticker ut är att Anyfins ränta sätts helt individuellt utifrån dina förutsättningar. Räntan kan alltså variera från 3,95 procent till 24,95 procent.

Räntan bestäms efter att du har skickat in en eller flera bilder på de fakturor som du vill ha hjälp att betala och efter att Anyfin har gjort en kreditupplysning på dig. Det går alltså inte att se vilken ränta du får i förväg.

Hos Anyfin betalar du bara amortering och ränta. Det kan eventuellt tillkomma en administrationsavgift. Förutom det ingår det inga andra avgifter.

Stora lån
Låna upp till Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
Låna upp till 200 000 kr 0 år löptid Utbetalning 2–3 bankdagar Uppl.avg.0 kr Ränta 9.48 - 18.88% 
Billån
Låna upp till Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
Låna upp till 200 000 kr 0 år löptid Utbetalning 2–3 bankdagar Uppl.avg.0 kr Ränta 9.48 - 18.88% 
3.0

Anyfin betalar din faktura till din nuvarande kreditgivare så fort du har godkänt Anyfins erbjudande med BankID. Det tar cirka två till tre bankdagar innan betalningen registreras.

Du får en bekräftelse av Anyfin när de har betalat din faktura. Du får även ett kreditavtal där de allmänna villkoren står.

Utbetalningstider
 • Vardagar 2–3 bankdagar
 • Lördagar Samma dag
 • Söndagar Samma dag
3.0

Du når Anyfins kundtjänst genom chatt, telefon eller mejl. Chatten har öppet alla dagar i veckan från morgon till kväll. På helgerna har chatten något kortare öppettider.

Det går också bra att ringa till Anyfin. Telefontjänsten är öppen måndag till fredag från morgon till kväll. Om du inte vill chatta eller ringa går det också bra att skicka e-post. Anyfin svarar på mejl under deras öppettider.

Vi prövade chatten men har fortfarande inte fått något svar och nu har det gått ett par veckor.

Öppettider
 • Vardagar 08.00-18.00
 • Lördagar Stängt
 • Söndagar Stängt

Fakta om Anyfin

Kontakta Anyfin

Anyfin i sociala medier

Läs mer om Anyfin

Alexandra Stenvall
Alexandra Stenvall Ekonomiskribent alexandra.stenvall@laneguiden.se