Vanliga frågor om Anmärkning.se

Accepterar Anmärkning.se betalningsanmärkningar?
När utbetalas lån från Anmärkning.se?
Kostar det något att använda Anmärkning.se?
Hur mycket kan man låna hos Anmärkning.se?
Hur många banker jämför Anmärkning.se?
Kostar det något att använda Anmärkning.se?
Vilka typer av lån jämför Anmärkning.se?
Kan man samla sina lån hos Anmärkning.se?
Vilken ränta kan man få genom Anmärkning.se?
Är Anmärkning.se bra?

Vårt omdöme om Anmärkning.se

Anmärkning.se skiljer sig inte nämnvärt från andra långivare eller låneförmedlare när det kommer till ansökningsprocessen. Det är lätt att ansöka och samma uppgifter efterfrågas som hos alla andra aktörer. Det tar upp till ett dygn innan  Anmärkning.se återkommer med låneerbjudanden från flera olika långivare. En del långivare återkommer redan inom ett par minuter från dess att man har skickat in sin ansökan.

Anmärkning.se har en något högre ränta än andra aktörer. Det beror troligtvis på att man specialiserar sig på att hjälpa människor med betalningsanmärkning att få lån. I övrigt tillkommer dock inga dolda avgifter som gör lånen dyrare än vad man först trodde.

Hos Anmärkning.se finns förmånen att själv välja hur man vill få pengarna utbetalda. Det finns tre olika sätt att välja mellan vilket är jättebra.

Den som värdesätter en bra kundtjänst bör inte heller välja Anmärkning.se, det framgår nämligen inte på hemsidan när kundtjänsten håller öppet. Dessutom går det bara att ringa eller mejla låneförmedlaren. En chattfunktion hade varit att önska.

Fördelar

 • Godkänner betalningsanmärkningar
 • Endast en kreditupplysning

Nackdelar

 • Hög ränta
4.0

Det är lätt att ansöka om ett lån hos Anmärkning.se och en ansökan tar inte mer än två minuter att genomföra. När du ansöker om ett lån hos låneförmedlaren får du ange lånebelopp, återbetalningstid och dina person- och kontaktuppgifter. Alla uppgifter som efterfrågas framgår på ett tydligt sätt.

När du har skickat in din ansökan får du vänta upp till ett dygn på att få svar. Det är helt klart en kort svarstid men långt ifrån bäst om man jämför med andra aktörer på marknaden.

I samband med din ansökan tas dessutom en kreditupplysning.

Ansökan
 • Signering bankid
 • Kreditupplysning uc
 • Svarstid Inom 24 timmar
3.0

Anmärkning.se har ett räntespann på sina lån som är helt okej. Vilken ränta du i slutändan får baseras på din ekonomi. Räntan är klart godkänd men inte mycket mer än så. Det finns väldigt många aktörer som kan erbjuda lägre räntor, men det finns också de som har högre räntor. Anmärkning.se hamnar därför i mittenskiktet.

Anmärkning.se får ett extra plus för att det inte tillkommer några övriga avgifter. Låneförmedlaren har valt att slopa både aviavgift och startavgift, som annars är vanligt förekommande.

Stora lån
Låna upp till Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
Låna upp till 350 000 kr 15 år löptid Utbetalning 1–5 bankdagar Uppl.avg.0–495 kr Ränta 2.94 - 29.95% 
3.0

Utbetalningstiden hos Anmärkning.se varierar beroende på hur man vill få pengarna utbetalda. Det går att få pengarna utbetalda på tre olika sätt.

 • Skuldebrev med post. Ett skuldebrev kommer med posten som du får skriva under och returnera. När banken har fått tillbaka skuldebrevet tar det ytterligare 2–5 dagar innan pengarna finns på kontot.
 • Besöka banken. Det går bra att skriva under skuldebrevet på banken, och då får du pengarna utbetalda direkt.
 • Skriv under skuldebrev med BankID. Du får en länk till ett digitalt skuldebrev som du skriver under med BankID. Pengarna sätts då över på din bank, eller så får du en utbetalningsavi som du löser in på banken.

Det är jättebra att det finns flera valmöjligheter, men upp till fem dygn är en ovanligt lång utbetalningstid.

Utbetalningstider
 • Vardagar 1–5 bankdagar
 • Lördagar 1–5 bankdagar
 • Söndagar 1–5 bankdagar
3.0

Det finns mer att önska av Anmärkning.se:s kundtjänst. De enda kontaktvägarna som finns att tillgå är telefon eller mejla. Det är dessutom svårt att ta reda på låneförmedlarens öppettider eftersom de inte framgår på hemsidan.

Anmärkning.se har även en frågor och svar-sida. Den innehåller bra information som kan hjälpa kunderna att få svar på sina frågor. Totalt finns det dock mer att önska av kundtjänsten, som inte alls kan mäta sig med exempelvis Zmarta som man kan nå dygnet runt.

Öppettider
 • Vardagar 08.00-18.00
 • Lördagar 09.00-16.00
 • Söndagar Stängt

Fakta om Anmärkning.se

Kontakta Anmärkning.se

Anmärkning.se i sociala medier

Läs mer om Anmärkning.se

Alexandra Stenvall
Alexandra Stenvall Ekonomiskribent alexandra.stenvall@laneguiden.se