Om oss

Download PDF

Låneguiden grundades 2007 och köptes år 2017 av Comparico AB som äger och driver sidan idag. Genom Låneguiden vill vi förmedla nödvändig information om lån och idag finns fler än 150 guider, sidor och artiklar inom lån. På Låneguiden kan du som besökare enkelt hitta svar på de frågor du har inom lån. Sidan är annons- och provisionsfinansierad och förmedlar alltid tillförlitlig information om lån och andra lånerelaterade saker.

All information är baserad på gedigen research och skrivits i syfte att ge besökare ökad kunskap och förståelse för lån. Till skillnad från vissa långivare som skriver avtalsvillkor i finstilt vill vi på Låneguiden öppet och på ett enkelt sätt förklara vad det innebär att låna. På så sätt tror vi att vi kan bidra till att skapa en mer rättvis lånemarknad där låntagare är fullt medvetna om möjligheter och skyldigheter vid lån.

Om du har några frågor om innehållet på sidan eller tips på hur Låneguiden kan bli bättre går det att komma i kontakt med oss genom formuläret på sidan Kontakta oss. Är du journalist vill komma i kontakt med oss för eventuella intervjuer kan du läsa mer under Press & Media.