Nordiclån

Låna 10 000 - 50 000 kr

Nordiclån är det senaste tillskottet i Thorn-koncernen. Målet är att erbjuda kunderna lån utifrån ledorden trygghet och enkelhet. Här vill man anpassa lånen efter kundernas behov.

Vårt omdöme om Nordiclån

Nordiclån är den trygga och enkla långivaren som lånar ut till dem som de vet kommer kunna betala tillbaka lånet. Lånet tas till en rimlig uppläggningsavgift men som ny kund kan man dra fördel av att kolla upp vilka extra avgifter som tillkommer.

Här erbjuds kunderna att ta större lån till ett generöst utbud av löptider och genom en fast månadskostnad undviker kunderna överraskningar när månadsfakturan kommer. Ett toppenlån när man behöver låna en större summa och inte har möjlighet att betala tillbaka inom de närmaste månaderna.

En faktor som kan försvåra ansökningsprocessen, speciellt för nya kunder, är den begränsade och många gånger ostrukturerade informationen på hemsidan. Hemsidan är svårnavigerad och lämnar besökaren med många obesvarade frågor.

Fördelar

  • Lös lånet när du vill utan avgifter
  • Få svar inom en timme
  • Fast månadskostnad
  • Extra lång löptid

Nackdelar

  • Godtar inga betalningsanmärkningar
  • Hemsida med begränsad information
Nordiclån
Ansökning
Ränta & kostnader
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg

av 5
5.0/5

När du ansöker om lån hos Nordiclån behöver du endast genomföra ett steg där du fyller i hur mycket du vill låna samt under hur lång tid du vill låna. Sedan behöver du bara komplettera med dina personuppgifter och godkänna villkor innan du får tillgång till kvittot för din låneansökan.

En låneansökan hos Nordiclån är inte bindande förrän du har signerat avtalet.

Mer info om ansökan
Ansöka med BankID Ja
Kreditupplysning UC
Svarstid Inom 1 timme
Krav på dig som ansöker
Betalningsanmärkning EJ OK
Folkbokförd i Sverige Ja
Inkomstkrav -
Åldersgräns 20 år eller äldre
4.0/5

Hos Nordiclån erbjuder man kunderna fast ränta så att man vet vad man ska betala varje månad och undviker överraskningar. Den effektiva räntan ligger på ett intervall som är konkurrenskraftig i relation med flera andra aktörer inom samma bransch.

Stora lån

Företag Lånebelopp Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
Omdöme: 4.5/5
Låna upp till 50 000 kr Utbetalning Samma dag Uppl.avg.595 kr Effektiv ränta 7,92-21,60%
5.0/5

Efter att du har fått din låneansökan godkänd hos Nordiclån kommer du få tillgång till pengarna snabbt. De kommer in på ditt konto samma dag eller som senast dagen efter.

Utbetalningstider

Vardag Samma dag
Lördag Nästa bankdag
Söndag Nästa bankdag

*Utbetalning samma dag om du ansöker innan 11.00

4.0/5

Hos Nordiclån utgörs kontaktmöjligheterna av telefon och e-post. När vi ringde upp långivaren kom vi först till Thorn AB som sedan kopplade oss vidare till deras låneavdelning som gärna svarade på våra frågor.

Trots en lång och krånglig kontaktprocess fick vi ett bra bemötande av kunnig personal.

Öppettider för kundtjänst

Vardagar 08.00-18.00
Lördag 10.00-16.00
Söndag Stängt

Vanliga frågor om Nordiclån


Lovisa Biwall Sandberg

Skribent

lovisa.biwall.sandberg@laneguiden.se
Exempel

Lånar du 20 000 kr under 72 månader från Nordiclån så innebär det ett totalt belopp att återbetala på 38 245 kr. Detta med en årsränta på 21,60, en effektiv ränta på 27,35 %, en uppläggningsavgift på 595 kr samt en avi-avgift på 19 kr.