Zmarta

 • Ansök om privatån på upp till 600 000 kr
 • Få erbjudanden från över 30 banker
 • Ansökan tar bara 2 minuter
Kreditupplysning
uc
Digital signering
bankid

Zmartas krav

 • Folkbokförd i Sverige
 • Inkomst på minst 100 000 kr/år
 • 18 år eller äldre
Ansök om lån
Zmarta
4.3 av 5
Ansökningsprocess
Ränta och avgifter
Utbetalning
Kundtjänst
Zmarta
4.3 av 5
Ansökningsprocess
Ränta och avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Vårt omdöme om Zmarta

Jämförelsetjänsten och låneförmedlaren Zmarta är den perfekta tjänsten för användare och framtida låntagare som ännu inte vet vilken långivare de vill använda sig av. Genom deras omfattande utbud av långivare får användarna möjlighet att jämföra och välja bland erbjudanden från 25 olika långivare som är väletablerade på marknaden.

Zmarta erbjuder också tillgång till ett brett utbud av lånebelopp och löptider vilket ökar användarnas valbarhet. Att ansöka om ett lån hos Zmarta går snabbt och smidigt så länge du lever upp till villkoren och trots att din ansökan kan nå ut till flera banker registreras endast en kreditupplysning.

När du som kund har frågor eller behöver övrig hjälp finns Zmartas lättillgängliga kundservice att tillgå. Här kan man ringa dygnet runt, chatta med personalen dagtid och när som helst skicka ett mejl. Förutom det har de en personal som är proffs på kundbemötande.

Fördelar

 • Snabb och smidig ansökningsprocess
 • Brett utbud av långivare

Nackdelar

 • Accepterar inte betalningsanmärkningar
 • Krav på 100 000 kronor i årsinkomst
 • Använder sig av UC
4.0

När du ansöker om lån hos Zmarta gör du det enklast genom hemsidan, men du kan också ansöka via telefon. Under ansökningsprocessens gång fyller du i lånebelopp, återbetalningstid och personuppgifter.

I nästa steg skickar Zmarta vidare din ansökan till sina 25 samarbetspartners. De som kan tänka sig att bevilja dig ett lån skickar sina erbjudanden direkt till dig.

Kreditupplysning
uc
Digital signering
bankid
Svarstid
-
4.0

De effektiva räntor som Zmarta erbjuder genom sina förmedlade lån konkurrerar definitivt med de övriga låneförmedlarna på marknaden. Många gånger sparar låntagaren mer pengar på att använda sig av en jämförelsetjänst då låneförmedlarna konkurrerar om kunderna.

Både räntan och uppläggningsavgiften varierar beroende på låneerbjudande men ligger på rimliga nivåer. Att använda sig av Zmartas tjänst är kostnadsfritt.

Stora lån

Företag Lånebelopp Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
Låna upp till 600 000 kr Utbetalning 1-5 dagar Uppl.avg.0-495 kr Ränta 2,95-29,50 %
4.0

Eftersom att du efter en låneansökan hos Zmarta kan få ett låneerbjudande från upp till 25 banker som har olika förhållningssätt kommer utbetalningstiden variera beroende på vilken bank du väljer.

Enligt standard ska pengarna komma samma dag eller dagen efter. Ibland gäller utbetalningstiden för nästkommande bankdag.

Eftersom att utbetalningstiden beror på vilken bank du väljer och vilken utbetalningstid de använder sig av går det inte att säga en exakt tidpunkt för när pengarna kommer in på ditt konto. Därav det lägre betyget.

Vardagar
1-5 bankdagar
Lördagar
1-5 bankdagar
Söndagar
1-5 bankdagar
5.0

Zmarta erbjuder en förstklassig kundservice som man kan ringa dygnet runt, chatta med under vanliga kontorstider och mejla när som helst. När vi kontaktade Zmarta genom deras chattfunktion fick vi svar inom en minut.

Förutom ett snabbt och bra svar var bemötandet hjälpsamt och väldigt trevligt. Det höga betyget får Zmarta för deras goda tillgänglighet på flera kanaler samt deras förmåga till ett gott kundbemötande.

Vardagar
08.00-20.00
Lördagar
10.00-16.00
Söndagar
10.00-17.00

Vanliga frågor om Zmarta


Fakta om Zmarta

Download PDF

Zmarta är en del av Zmarta group som etablerat sig på den svenska marknaden sedan 1999. Som jämförelsetjänst och låneförmedlare jobbar Zmarta ständigt för att underlätta användarnas privatekonomi. Nedan följer en recension om Zmarta som låneförmedlare.

Kontakta Zmarta

Zmarta i sociala medier

Läs mer om Zmarta

Alexandra Stenvall

Ekonomi-skribent

alexandra.stenvall@laneguiden.se

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *

Exempel

Ett lån förmedlat av Zmarta på 250 000 kr med en nominell ränta på 5,77 % under 14 år, utan avi-avgift och uppläggningsavgift, innebär en effektiv ränta på 5,92 % samt ett totalt belopp att återbetala på 364 993 kr och en kostnad per månad på 2 173 kr.