Nanoflex

 • Ansök om lån på upp till 15 000 kr
 • Få svar inom 30 minuter
 • Utbetalning sker samma dag
Nanoflex
Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg

av 5
Ansök om lån

Du kommer direkt till Nanoflexs ansökan

Vårt omdöme om Nanoflex

Nanoflex är den mindre långivaren som erbjuder sina kunder små lån under en kortare tid och passar perfekt för den som vill lösa mindre och tillfälliga ekonomiska behov. Här erbjuds kunderna ett brett utbud av olika korttidslån dock till ett mindre urval av återbetalningstider.

Att ansöka om ett lån hos Nanoflex är helt kostnadsfritt och beskedet får du direkt efter fullständigt genomförd ansökan. Genom att Nanoflex tar emot låneansökningar dygnet runt veckans alla dagar är de en av de flexiblare aktörerna för små lån, även om de inte erbjuder utbetalning under helger.

Räntan som Nanoflex erbjuder är dock en av de högre i jämförelse med många andra aktörer vilket försvårar deras möjligheter att konkurrera med många andra aktörer för små lån. Men i och med de längre löptiderna möjliggörs flexibilitet som definitivt är konkurrenskraftig samt det faktum att det inte tillkommer några dolda avgifter.

Fördelar

 • Ingen ansökningsavgift
 • Direkt besked
 • Ingen registrering hos UC
 • Lån för låginkomsttagare

Nackdelar

 • Bristfällig information på hemsidan
 • Ingen utbetalning sker på helger
 • Inkomstkrav
3.9 av 5
Ansök om lån
Nanoflex
Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg

av 5
Ansök om lån

Du kommer direkt till Nanoflexs ansökan

5.0/5

Ansökningsprocessen hos Nanoflex är relativt enkel och för att underlätta låneansökan för kunderna har de en sektion där de beskriver processens fyra steg. Detta gör låntagaren förberedd på hur det går till att ansöka om ett lån.

Digital signering
Ja
Kreditupplysning
Bisnode
Svarstid
Inom 30 min

Ansökningskrav

 • Inga betalningsanmärkningar
 • Folkbokförd i Sverige
 • Inkomst på minst 50 000 kr/år
 • 20 år eller äldre
3.0/5

Med ett lån från Nanoflex slipper låntagaren både dolda avgifter och ansökningsavgift. Räntekostnaden är fast och den totala avgiften för räntan presenteras vid ansökningstillfället. Däremot är räntan en av smålånemarknadens högre och gör det svårt för korttidslångivaren att konkurrera med många andra aktörer som erbjuder lägre räntor.

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Små lån

Lånebelopp Lånetid Effektiv ränta Kostnad
Låna upp till 15 000 kr Löptid 90 - 180 dagar Ränta 37.49 - 254.79% Kostnad 733 - 2550 kr
4.5/5

Ett beviljat lån från Nanoflex betalas ut snabbt. Får man inte tillgång till dem samma dag kan man räkna med utbetalning senast nästkommande bankdag. Tyvärr betalar Nanoflex inte ut några pengar under helgdagar.

Vardagar
Samma dag
Lördagar
Nästa bankdag
Söndagar
Nästa bankdag

*Utbetalning samma dag om du ansöker innan 14.00

3.0/5

Vid frågor och funderingar finns det möjlighet att kontakta Nanoflex kundservice och support via telefon samt e-post. De svarar gärna på frågor under vardagar. Kunderna skulle gynnas av längre öppettider eller fler kontaktplattformar då informationen på hemsidan är begränsad.

Vardagar
08.00-17.00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Nanoflex


Fakta om Nanoflex

Download PDF

Som ett dotterbolag till Nano Invest & Finans AB specialiserar sig Nanoflex på små och flexibla lån. Nanoflex jobbar vidare för att hjälpa sina kunder vid tillfälliga ekonomiska behov på ett bekvämt och smidigt sätt.

Kontakta Nanoflex

Nanoflex i sociala medier

Läs mer om Nanoflex

Alexandra Stenvall

Ekonomi-skribent

alexandra.stenvall@laneguiden.se

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *

Exempel

Lånar du 1000 kr i 61 dagar från Nanoflex så innebär det kostnad på 440 kr, en effektiv ränta på 786 % och ett totalt belopp att återbetala på 1440 kr.