Aasa Kredit

 • Ansök om lån på upp till 50 000 kr
 • Få svar direkt
 • Snabba utbetalningar
Aasa Kredit
Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg

av 5
Ansök om lån

Du kommer direkt till Aasa Kredits ansökan

Vårt omdöme om Aasa Kredit

Långivaren Aasa Kredit erbjuder sina kunder möjligheten att ta del av ett stort sortiment av blancolån tillsammans med ett brett urval av långa löptider. Hos Aasa Kredit kan låntagarna ansöka om lån dygnet runt i en snabb och smidig process som sedan handläggs av långivaren under vanliga kontorstider.

Aasa Kredits kunder uppskattar den effektiva ansökningsprocessen som erbjuds, däremot är utbetalningstiden längre än hos flera av marknadens konkurrenter. Den effektiva räntan lever inte heller upp till kundernas önskemål eftersom den ligger på en hög nivå i jämförelse med andra blancolångivare.

Ett lån hos Aasa Kredit passar alltså låntagare som uppskattar ett smidigt lån utan att behöva pengarna direkt. Om några frågor skulle uppstå kan du höra av dig till Aasa Kredits kundtjänst som finns tillgänglig på telefon och mejl under vardagar. Kundernas kontakt med Aasa Kredit skulle underlättas med en chattfunktion och plattformar på sociala medier.

Fördelar

 • Beviljar lån utan säkerhet
 • Snabb låneansökan
 • Säker hantering av kunduppgifter

Nackdelar

 • Tar kreditupplysningar från UC
 • Godkänner inte betalningsanmärkning
2.8 av 5
Ansök om lån
Aasa Kredit
Ansökning
Ränta & avgifter
Utbetalning
Kundtjänst

Totalbetyg

av 5
Ansök om lån

Du kommer direkt till Aasa Kredits ansökan

3.0/5

Hos Aasa Kredit görs låneprocessen enklast genom ett formulär på hemsidan genom att ange lånebelopp, önskad lånetid och person- samt kontouppgifter. En låneansökan kan göras dygnet runt men den handläggs endast under Aasa Kredits öppettider.

Digital signering
Ja
Kreditupplysning
UC
Svarstid
Direkt

Ansökningskrav

 • Inga betalningsanmärkningar
 • Folkbokförd i Sverige
 • 20 år eller äldre
1.0/5

När du tar ett lån hos Aasa Kredit tillkommer det både en uppläggningsavgift och en månatlig administrationsavgift. Den effektiva räntan hos Aasa Kredit ligger på en väldigt hög nivå jämfört med andra liknande långivare. När du ansöker om ett lån hos Aasa Kredit är det därför bra att vara medveten om att lånet kan innebära rätt höga kostnader.

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Stora lån

Företag Lånebelopp Löptid Utbetalning Uppl.avg. Ränta
2.8 av 5
Låna upp till 50 000 kr Utbetalning 1-2 bankdagar Uppl.avg.0 kr Ränta 29,90%
4.0/5

Hos Aasa Kredit får du pengarna utbetalda senast två bankdagar efter att du har lämnat in din låneansökan. Det innebär att utbetalningstiden är längre än många andra långivares.

Vardagar
1-2 bankdagar
Lördagar
Nästa bankdag
Söndagar
Nästa bankdag

*Utbetalning samma dag om du ansöker innan 17.00

3.0/5

När du behöver höra av dig till Aasa Kredit har de en kundtjänst som du både kan ringa och mejla till. Du kan även höra av dig till dem genom att skicka ett brev. Tyvärr finns inte möjligheten att kontakta dem via en chatt eller sociala medier, vilket skulle underlätta tillgängligheten.

Vardagar
09:00-17:00
Lördagar
Stängt
Söndagar
Stängt

Vanliga frågor om Aasa Kredit


Fakta om Aasa Kredit

Download PDF

Aasa Kredit är baserade i Luxemburg och är en del av av koncernen Supernova. Genom deras verksamhet som idag finns i Sverige, Polen och Finland erbjuder de låntagare smidiga och transparenta blancolån.

Kontakta Aasa Kredit

Aasa Kredit i sociala medier

Läs mer om Aasa Kredit

Alexandra Stenvall

Ekonomi-skribent

alexandra.stenvall@laneguiden.se

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *

Exempel

Ett lån från Aasa Kredit på 10 000 kr som återbetalas över 2 år med en årlig ränta på 29,9 %, en administrationsavgift på 490 kr, en månadsavgift på 20 kr ger en effektiv ränta på 45,85 %. Totalt belopp att betala tillbaka blir 14 052 kr.